Sommertilbud på 21" HMI panel inkl. Cloud1
Se nyhedsbrevet i browser
WEBSITE & WEBSHOP PÅ WWW.SMARTDK.COM | TLF. +45 7734 9960 | SALG@SMARTDK.COM
 
Gå til www.smartdk.com
 
 
 
FORHANDLER AF AUTOMATIK KOMPONENTER | PROGRAMMERING | RÅDGIVNING & SUPPORT
 
Link til EXOR HMI paneler på www.smartdk.com
 
21" HMI PANEL INKLUSIV CLOUD1 | LIGE NU KUN DKK 15.995

Høj kvalitet fra italienske EXOR

TIL INDUSTRI, MARINE OG MILJØER MED EKSTRA KRAV TIL ROBUSTHED
 
Vælg mellem EXOR JSmart721 eller EXOR eX721!
2 paneler som udmærker sig i form af høj kvalitet og et lækker og eksklusivt design fra den italienske producent EXOR. 
 
JSmart har nem og fleksible montage på væg, tavlefront, bokse eller frithængende arme. JSmart721 har indbygget sensorere for temperatur, fugt, rotation, IP67 360° samt indbygget wifi accesspoint/client, men kan ikke udbygges med I/Os, ekstra porte som LAN og seriel.

eX721 monteres i kasse og er IP67 fra front. Kan have ekstra porte og I/oS, såsom I/O board, serielle porte og modems, monteret. Har dog ikke sensorer og wifi indbygget.

Begge paneler tilbyder super høj performance, høj opløselig multi touchskærm, integreret PLC med alle større protokoller, integreret VPN med service cloud, modstandsdygtig i forhold til skrammer, UV og kemikalier og stor fleksibilitet i tilslutningsmuligheder i forhold til ekstra moduler og udstyr.

De leveres begge udover 21" også i størrelser som 5”, 7", 10" og 15" (eX700 serien også i 12"). Alle med "True Glass Projected Capacitive" multi touch TFT farvedisplay. Skærmene gengiver fuldstændig klare grafiske billeder. Og kan klare en belastning i omgivende miljø med temperaturstigninger fra -20 til 60 grader celsius. Begge serier er forberedt til IoT 4.0 Corvina Cloud 1 (fjernbetjent/gateway) og Corvina Cloud 2 (datalog i skyen). Programmeres med JMobile med en bred vifte af features såsom alarm, trend log, rapporter, automatiserede HTML5 websider, brugeroptioner fra Windows PC eller andre EXOR paneler og meget mere. Fås med og uden den meget anvendte CodeSYS 3.5 internal IEC-61131 PLC og stort udvalg af tilkøbsmoduler, såsom diverse I/O eller 3G/4G modems.

EXOR tilbyder 5 års garanti/30.000 timer på eX700 serien, som tillige har mange godkendelser bl.a. UL-ATEX2, 22-GL-DNV for blot at nævne et par stykker. JSmart har 18 mdr. garanti.
 
 
INKLUDERET CORVINA CLOUD1
 
 
Fuld overblik og kontrol med Corvina CC1

Alle EXOR HMI produkter kan indeholde Codesys IEC1131 PLC funktioner samt Corvina CC1 remotecontrol. Med Corvina CC1 har du altid fuld overblik over dit automationsudstyr, uanset hvor det er placeret i verden. Med et verdenskort kan du nemt se, om udstyret er online og lave de nødvendige rettelser eller opdatere software, manualer o.s.v. CC1 udstyret skal blot være på internettet. CC1 licensen er yderst konkurrencedygtig og har ikke et årlig gebyr eller grænse for antal brugere eller enheder.
 
 
LIGE NU SÆTPRIS DKK 15.995
 
EXOR JSmart 721 eller ex721 HMI panel inklusiv CORVINA Cloud1
 
Læs mere om EXOR HMI paneler
 
 
EMAIL TO SMS FUNKTION

Teltonika Router RUT240

Smart Automation bestseller
 
Hermed den smarte lille RUT240 4G industrirouter, der kan DIN-skinnes eller overfaldemonteres. Routeren forsynes med 24VDC. Den har med udvidet powerkabel en indgang og en udgang, der kan konfigureres til at styre funktioner i routeren.

RUT240 har en WAN port, en LAN port samt WIFI. Smart lille skuffe til simkort.

RUT240 har bl.a. Email2SMS funktion. D.v.s. at der sendes en e-mail til RUT240. Denne e-mail konverteres automatisk til en sms.
 
TILBEHØR TIL TELTONIKA RUT240
- nu også på lager hos Smart Automation
  • Powerkabel
  • Antenne
  • DIN skinne
 
Læs mere
 
Køb Teltonika router RUT240 hos Smart Automation
 
FERIELUKKET

Vi ønsker rigtig god sommer

og holder ferielukket uge 30 & 31
 
 
Der vil ikke være mulighed for køb, support eller rådgivning generelt i ugerne 30 og 31. Vi holder ferie og kan ikke træffes.
 
Gør dine indkøb allerede nu... bestil online eller send en mail til salg@smartdk.com og tag en snak med Peter i dag eller i morgen fredag, såfremt du har behov for support eller rådgivning.
 
Peter kan træffes på tlf. 7734 9960
 
 
Ring til Peter inden uge 30 og 31
 
HUSK VORES ONLINE OUTLET

Et godt køb til nedsatte priser

WEBSHOP PÅ SMARTDK.COM
 
Besøg vores online outlet i webshoppen og gør et godt køb på AUTOMATION produkter til nedsatte priser. 
 
Vi supplerer løbende med flere produkter, så kig ind med mellemrum og gør et godt køb. Varerne i vores outlet er IKKE udgået, bliver blot ikke lagerført længere. De kan efter aftale genbestilles hos leverandøren, hvis et senere behov opstår. Dog ikke til outletpris.
 
Gå til webshop
 
Køb online på www.smartdk.com