21" HMI PANEL INKLUSIV CLOUD1
Se nyhedsbrevet i browser
WEBSITE & WEBSHOP PÅ WWW.SMARTDK.COM | TLF. +45 7734 9960 | SALG@SMARTDK.COM
 
Gå til www.smartdk.com
 
 
 
FORHANDLER AF AUTOMATIK KOMPONENTER | PROGRAMMERING | RÅDGIVNING & SUPPORT
 
Link til EXOR HMI paneler på www.smartdk.com
 
21" HMI PANEL INKLUSIV CLOUD1 | LIGE NU KUN DKK 15.995

Høj kvalitet fra italienske EXOR

TIL INDUSTRI, MARINE OG MILJØER MED EKSTRA KRAV TIL ROBUSTHED
 
Vælg mellem EXOR JSmart721 eller EXOR eX721!
 
2 paneler som udmærker sig i form af høj kvalitet, et lækkert og eksklusivt design fra den italienske producent EXOR. Begge panelserier tilhører toppen af EXORs panelprogram.
 
Forskellen på de 2 serier er, at JSmart har nem og fleksible montage på væg, tavlefront, bokse eller frithængende arme. JSmart721 har indbygget sensorere for temperatur, fugt, rotation, IP67 360° samt indbygget wifi accesspoint/client, men kan ikke udbygges med I/Os, ekstra porte som LAN og seriel. 

eX721 monteres i kasse og er IP67 fra front. Kan have ekstra porte og I/oS, såsom I/O board, serielle porte og modems, monteret. Har dog ikke sensorer og wifi indbygget.

Begge paneler tilbyder super høj performance, høj opløselig multi touchskærm, integreret PLC med alle større protokoller, integreret VPN med service cloud, modstandsdygtig i forhold til skrammer, UV og kemikalier og stor fleksibilitet i tilslutningsmuligheder i forhold til ekstra moduler og udstyr.

De leveres begge udover 21" også i størrelser som 5”, 7", 10" og 15" (eX700 serien også i 12"). Alle med "True Glass Projected Capacitive" multi touch TFT farvedisplay. Skærmene gengiver fuldstændig klare grafiske billeder. Og kan klare en belastning i omgivende miljø med temperaturstigninger fra -20 til 60 grader celsius. Begge serier er forberedt til IoT 4.0 Corvina Cloud 1 (fjernbetjent/gateway) og Corvina Cloud 2 (datalog i skyen). Programmeres med JMobile med en bred vifte af features såsom alarm, trend log, rapporter, automatiserede HTML5 websider, brugeroptioner fra Windows PC eller andre EXOR paneler og meget mere. Fås med og uden den meget anvendte CodeSYS 3.5 internal IEC-61131 PLC og stort udvalg af tilkøbsmoduler, såsom diverse I/O eller 3G/4G modems.

EXOR tilbyder 5 års garanti/30.000 timer på eX700 serien, som tillige har mange godkendelser bl.a. UL-ATEX2, 22-GL-DNV for blot at nævne et par stykker. JSmart har 18 mdr. garanti.
 
INKLUDERET
 
Fuld overblik og kontrol med Corvina CC1

Alle EXOR HMI produkter kan indeholde Codesys IEC1131 PLC funktioner samt Corvina CC1 remotecontrol. Med Corvina CC1 har du altid fuld overblik over dit automationsudstyr, uanset hvor det er placeret i verden. Med et verdenskort kan du nemt se, om udstyret er online og lave de nødvendige rettelser eller opdatere software, manualer o.s.v. CC1 udstyret skal blot være på internettet. CC1 licensen er yderst konkurrencedygtig og har ikke et årlig gebyr eller grænse for antal brugere eller enheder.
 
LIGE NU SÆTPRIS DKK 15.995
EXOR JSmart 721 eller ex721 HMI panel inklusiv CORVINA Cloud 1
 
Læs mere om EXOR HMI paneler
 
 
VI ER EN DEL AF ET STÆRKT TEAM

Vi støtter Aalborg Håndbold

SMART AUTOMATION APS ER "SUPERPARTNER"
 
Stort tillykke til Aalborg Håndbold med det danske mesterskab og de flotte resultater i Champions League og den danske Santander Final4, hvor det begge steder blev til en flot sølvmedalje.
 
Smart Automation ApS er "superpartner" hos Aalborg Håndbold og dukker ind imellem op på de flotte LED bander på langsiden og bag målene, når Aalborg spiller på hjemmebane i Jutlander Bank Arena i Gigantium, Aalborg.
 
Har du bemærket vores Smart Automation logo, når kampene bliver vist på TV?
 
Læs mere om Smart Automation ApS
 
Smart Automation ønsker tillykke til Aalborg Håndbold
 
10% PRISSTIGNING

EXOR PRODUKTER

FRA 1. JULI 2021
 
Grundet udfordringer i kølvandet på corona, har EXOR varslet prisstigninger på ca. 10% fra 1. juli 2021. Prisstigningen vil berøre samtlige EXOR produkter.
 
Samtidig forlyder det, at forlænget leveringstid i den kommende periode kan forekomme.
 
Ring og tag en snak med os, såfremt I har planlagt indkøb i efteråret, så vi kan imødekomme levering uden unødvendig forsinkelser.
 
Sidste chance for køb inden prisstigning
 
Køb inden prisstigning
 
 
FERIELUKKET

Vi nyder sommeren

OG HOLDER FERIELUKKET UGE 30 & 31
 
 
Der vil ikke være mulighed for køb, support eller rådgivning generelt i ugerne 30 og 31. Vi holder ferie og kan ikke træffes.
 
Gør dine indkøb allerede nu og tag en snak med Peter, såfremt du har behov for support eller rådgivning.
 
Peter kan træffes på tlf. 7734 9960
 
 
Ring til Peter inden uge 30 og 31
 
HUSK VORES ONLINE OUTLET

Et godt køb til nedsatte priser

WEBSHOP PÅ SMARTDK.COM
 
Besøg vores online outlet i webshoppen og gør et godt køb på AUTOMATION produkter til nedsatte priser. 
 
Vi supplerer løbende med flere produkter, så kig ind med mellemrum og gør et godt køb. Varerne i vores outlet er IKKE udgået, bliver blot ikke lagerført længere. De kan efter aftale genbestilles hos leverandøren, hvis et senere behov opstår. Dog ikke til outletpris.
 
Gå til webshop...
 
Køb online på www.smartdk.com